Hansens køreskole blev grundlagt i 1999, og har lokaler i henholdsvis Brønderslev og Kaas. Pr. 1. august 2018, har jeg ændret navn på køreskolen, så den i dag hedder KS-Køreskole.

Jeg ligger stor vægt på, at give en grundig og sikker køreuddannelse og mit store lokalkendskab bevirker, at vi kan tilrettelægge køretimerne individuelt, efter elevens ønsker og formående. Dette er også medvirkende til, at jeg har en rigtig høj beståelsesprocent.

Desuden skal eleverne føle sig godt tilpas og undervisningen skal være tidssvarende og opdateret. Eleverne bliver ikke lænket til en computer med et par høretelefoner, men derimod foregår al teoriundervisning i dialog form, da dialogen mellem elev og underviser fremmer indlærings evnen betydeligt.

“Det skal være sjovt at lære, men det skal ikke være så sjovt at vi ikke lærer noget”

Jeg tilbyder kørekort til Personbil, Trailerkort B/E, generhvervelse og rutinetimer, og jeg formidler også førstehjælpskursus.

Der findes forskellige former for gratis forfriskninger, som vi kan nyde når vi er i teorilokalet.

Bilen vi kører i, er en VW TIGUAN 2.0 TDI 150 HK fra 04.2018, som også bliver brugt til B/E kørekort, sammen med en trailer på 2700 kg. TT.

Kørelæreren

Jeg hedder Karsten Sørensen, er 51 år gammel og bosat i Hune, hvor jeg også er født og opvokset. Jeg har gennem årene kørt rigtig mange kilometer på både danske og europæiske veje som chauffør, hvilket har givet mig en rigtig god forståelse for de forskellige situationer der opstår i trafikken. Derfor bliver mine elever ikke bare udstyret med et kørekort, men de får en viden og en indsigt i, hvad man skal forvente sig af andre bilister og køretøjer. Det handler jo ikke kun om at erhverve sig et kørekort, men i høj grad om hvor farligt det kan være at køre i trafikken, hvis man ikke er opmærksom og forudseende når man kører bil.